Transpirit

Transpirit is een bevlogen organisatie die gelooft dat we anders met onszelf en elkaar kunnen omgaan door meer vanuit onze genialiteit te leven en te werken. Wij faciliteren mensen en organisaties deze genialiteit te herontdekken en te gebruiken. Wij denken vanuit overvloed en delen onze inzichten en (eigen)wijsheden graag met anderen. Waarbij wij geloven dat iedereen die wijsheid bezit.

Visie op ons werk

“Wij zijn confronterende verbinders die richting geven, antwoorden helpen vinden, georganiseerde chaos stichten en helderheid brengen om uiteindelijk mens en organisatie te laten schitteren. Door tegenstellingen te gebruiken wordt er ruimte gecreëerd in het denken en het voelen waardoor mensen hun eigen antwoorden en oplossingen ontdekken”.

Missie

“Transpirit daagt mens en organisatie uit zich voortdurend te ontwikkelen en persoonlijke, sociale, maatschappelijke en zakelijke waarde te creëren.”

Nieuwsgierig geworden?

Wij bieden zowel individuele als incompany trainingen aan

Met wie doen we dat?

Albert Aukes: Trainer, coach en directeur.

Zijn grootste uitdaging is mensen zelf hun enorme potentieel te laten ontdekken en leren er gebruik van te maken. In dit bewustwordingsproces zijn voor Albert lijf en emoties reflectiepunten. Zijn werkwijze is voornamelijk intuïtief; gericht op de vraag van het moment. Thema’s waarmee hij werkt zijn: cultuurverandering, leiderschap en teamprocessen, persoonlijke effectiviteit, assertiviteit, grenzen stellen, krijgskunstprincipes. Albert is een fervent windsurfer en vechtkunstbeoefenaar. Zelf bewegen en mensen  in beweging krijgen, is zijn passie. Het leven is er om voluit geleefd te worden. Dat maakt het zinvol.

Leef voluit, verwonder en ga het aan.

Derk de Kloet: Trainer

Al direct na de middelbare schooltijd ontwikkelde Derk een eigen trainingsmethode die gebaseerd is op het, zowel mentaal als fysiek, in conditie brengen van de mens.  ‘Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen handelen’, is hierbij zijn uitgangspunt. Hij volgde verschillende opleidingen: de docentenopleiding voor Yoga en wijsbegeerte, een opleiding voor shiatsu therapie met als specialisatie stretching , de school voor massage- en bewegingstechnieken, sportverzorging en sportbegeleiding. Derk is thuis in: teamontwikkeling en strategiebepaling, het vitaliseren van mens en organisatie, conflict- en stressmanagement en burn-out preventie.

Pak het stuur van je eigen leven. Nu!

Durk de Boer: Trainer en coach .

Durk is de jongste toevoeging aan het Transpiritteam. Als IT specialist heeft hij ruime ervaring opgedaan bij bedrijven als ABN-AMRO, Philips en IBM. Hierdoor ziet hij snel hoe de processen lopen. Zijn motto: ‘Het leven is één groot materieel feest, waarbij je wordt uitgenodigd het met bezieling in te vullen‘. Zijn werk kenmerkt zich door een continue stroom van creatieve ingevingen waarmee hij onderneemt. Als gastdocent mag hij graag andere mensen inspireren. In de vorm van windsurfen en boksen werkt hij graag met de elementen en aan incasseringsvermogen.

Ondernemen is vallen, leren en opstaan.

Samenwerkingspartners