Transpirit  Intensive

“Ik besta omdat jij bestaat, ik ben door ons.” (Ubuntu filosofie)

De Transpirit Intensive gaat over jou en je leer- en ontwikkelvragen. Samen met de groep help je elkaar om antwoorden te vinden en verder te groeien. Je bent elkaars ogen en oren. Jullie vormen samen het programma wat zich spelenderwijs ontvouwt. De kracht hiervan is dat de focus op het leerproces blijft en dat door het helpen van elkaar de eigen vraagstukken beter begrepen worden. De gevonden antwoorden helpen jou in je ontwikkeling en geven de anderen uit de groep naast zelfinzicht ook inzicht in jou.

Hierdoor leer je beter op mensen en hun vraagstukken te anticiperen. Daarnaast leer je door de bijzondere opzet van de training anderen te helpen bij het zoeken naar antwoorden op ontwikkelvragen.

“Zelfontwikkeling via elkaar is dé sleutel naar innerlijke vrijheid, succes en leven vanuit wie je werkelijk bent.”

Deze training helpt je om beter in je eigen kracht te staan en vanuit die kracht het logisch te vinden dat je voortdurend gebruik maakt van de ander als spiegel. De kritische ogen en oren van anderen worden een deel van jou om je zelf te zien en te horen. Hiermee vergroot je je eigen autonomie en invloed en kun je beter richting en sturing aan je leven geven. Je weet je hierdoor ook meer gezien en gehoord.

Download brochure